Al jaren kennen wij elkaar en via NiCW Projecten werkten we ook al samen. Gezien de goede ervaringen van beide kanten, hebben we de samenwerking geïntensiveerd; Grijsen Park & Straatdesign is contractleverancier geworden van NiCW & NiCG. Mooi nieuws! Wij spraken met Frank Navis, bedrijfsleider bij Grijsen. Hij legt ons uit wat hem trots maakt en wat deelnemers kunnen verwachten. Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?
Ik ben Frank Navis en ben bedrijfsleider bij Grijsen Park & Straatdesign. Grijsen is al ruim 30 jaar een leverancier van hoogwaardig en stijlvol straatmeubilair. De kwaliteit van het straatmeubilair staat bij Grijsen hoog in het vaandel. Grijsen heeft een uiteenlopend assortiment, variërend van afvalbakken tot buitenbanken en van picknicksets tot boomroosters. Allemaal uitermate geschikt voor buiten in de openbare ruimte. Samen met onze opdrachtgevers proberen we het optimale maatschappelijke rendement uit de openbare ruimte te halen.

Waar ben je trots op?
Wij maken vanaf de oprichting van de onderneming modulair straatmeubilair met een aantrekkelijk design en van hoge kwaliteit. Deze kenmerken leiden tot kwalitatief sterk maar ook duurzaam straatmeubilair. De producten hebben een lange levensduur en bij vandalisme kunnen slechts de beschadigde onderdelen worden vervangen. Wij zijn trots op onze ontwerpen, circulariteit en duurzaamheid die vanaf de oprichting in het ontwerp van onze producten wordt meegenomen. Het maakt mij trots om de producten met onze vakmensen te produceren.

Hoe ken je NiCW en NiCG?
Collega’s van Grijsen en NiCW / NiCG kennen elkaar al vele jaren, maar vanaf afgelopen jaar hebben wij ook écht samengewerkt en hebben beiden de overtuiging dat de intensievere samenwerking elkaar versterkt.

Wat verwacht je van de samenwerking?
Wij gaan uiteraard voor een succesvolle samenwerking. Samen met de aangesloten deelnemers willen we de verschillende buitenruimtes in Nederland mooier, veiliger en hoogwaardiger maken. In samenspraak met NiCW / NiCG en de deelnemers proberen we de komende tijd veel kennis op te doen van wat er speelt in de markt. Op basis hiervan kunnen wij ons aanbod blijven optimaliseren om de deelnemers zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn.

Heb je tips voor onze deelnemers?
Met ons uitgebreide assortiment is er een geschikte oplossing voor elk project. Mocht je hier zelf niet uitkomen, neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag persoonlijk verder.
Meer weten over Grijsen en/of de samenwerking tussen Grijsen en NiCG? Neem dan contact met ons op via 085-2101451 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.