Al sinds jaar en dag maken onze deelnemers gebruik van de diensten van contractleverancier Boels. Onlangs heeft Boels een nieuw filiaal in Duiven geopend. Wij zijn een kijkje gaan nemen bij deze prachtige vestiging en spraken daar Lex Bongers, Assistent Depotmanager van deze locatie. Aan de hand van een paar vragen leren wij hem beter kennen.


Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?
Ik ben Lex Bongers, 35 jaren jong. Na 16 jaar in Australië te hebben gewoond, mag ik mij zelf sinds kort Assistent Depotmanager noemen van de nieuwe en prachtige XL locatie in Duiven. Bij de naam Boels willen mensen nog wel eens denken aan die aanhangwagen verhuurder, maar er is zo ontzettend veel meer dan dat! Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1977 en is in die loop der jaren uitgegroeid tot één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. Onze kracht zit onder andere in onze grote en veelzijdige vloot gecombineerd met een dicht netwerk aan vestigingen. Van Biobox tot hoogwerker, van grasmaaier tot wals, niets is ons vreemd genoeg om onze klanten te kunnen servicen.

Waar ben je trots op?
Dat is de veelzijdigheid van Boels! Als ik alleen al kijk naar mijn regio, dan kunnen wij als 1 team ongelofelijk veel werk verzetten in een erg korte tijd. De kennis die wij onderling uitwisselen met elkaar, brengt ons snel naar een passende oplossing. Die teamspirit kom je binnen onze hele organisatie tegen, dat zit echt in ons DNA. Door snel te schakelen kunnen wij onze klanten op een persoonlijke en gepaste wijze ontzorgen. Daarnaast zijn we heel erg bezig met duurzaamheid, “Oranje is het nieuw Groen”! We krijgen steeds meer emissieloze machines in onze vloot waarmee zowel wij als onze klanten ons klimaat een handje helpen. Daar ben ik echt ontzettend trots op!

Hoe ken je NiCG?
Er is al een jarenlange samenwerking tussen NiCG en Boels, veel deelnemers weten ons daardoor goed te vinden. Ik krijg dus regelmatig te maken bedrijven die zijn aangesloten bij NiCG. Daarnaast is er intern veel aandacht voor onze samenwerking, zodat we altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe deelnemer is.

Wat vind je van de samenwerking?
Die ervaar ik persoonlijk als erg prettig. Alleen al het feit dat we nu dit interview doen geeft wel aan dat er een sterke band is tussen NiCG en Boels, ook daar ben ik stiekem erg trots op.

Heb je tips voor onze deelnemers?
Als ik specifiek spreek over onze vestiging in Duiven: aanvullend op onze algemene verhuurdiensten hebben wij een specialisatie in grondverzet. We hebben kennis en kunde over deze specifieke productgroep, én een extra breed assortiment op locatie. Zo zijn er binnen Boels meerdere vestigingen met deze specialisatie, dat sluit natuurlijk perfect aan op de behoefte van jullie deelnemers. En ik weet zeker dat ik ook namens mijn collega’s spreek als ik zeg dat jullie altijd welkom zijn voor een kop koffie en te sparren over mogelijkheden. Ons team staat voor jullie klaar!
Meer weten over Boels en/of de samenwerking tussen Boels en NiCG? Neem dan contact met ons op via 085-2101451 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..